Sondaj:

Ați dori alipirea României cu Republica Moldova?

Contact:

Telefon:
0721-693374
Fax:
0351-441372
E-mail:
redactia@zdo.ro

Divertisment:

damila

damila

Romanian Music Awards in Craiova - 8 iunie 2012

Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 00:52
Actualitate


Romanian Music Awards in Craiova - 8 iunie 2012

Marti 24 aprilie 2012 la sediul Primariei Municipiului Craiova s-au intalnit cu jurnalistii pentru a anunta evenimentul acestei veri - primarul Antonie Solomon si Giovanni Francesco - organizatorul Romanian Music Awards in Romania.

"Pe data de 8 iunie 2012 in Piata Mihai Viteazul din Craiova va avea loc un eveniment de exceptie. Este vorba despre premiile industriei muzicale romanesti- eveniment care se va desfasura pentru a treia oara in orasul nostru." a declarat primarul Antonie Solomon.
"Ne bucuram foarte mult ca vom fi la Craiova din nou. Anul acesta va fi un spectacol deosebit pentru ca se implinesc zece ani de cand organizam in Romania -Romanian Music Awards. Vor fi cca. 25 de artisti si trupe care vor evolua pe scena din Piata Mihai Viteazul in acest an si centrul de greutate va fi dat de cateva nume ale muzicii usoare romanesti care au facut istorie dupa anul 1990 si pe care le vom avea la gala noastra. Nu vom avea invitati internationali pentru ca noi consideram ca muzica romanesca este foarte bine cotata pe piata internationala si ca atare avem cu ce ne mandri." a declarat la randul sau Giovanni Francesco -organizatorul evenimentului.

In cadrul intalnirii cu presa s-a mai precizat ca bugetul evenimentului se ridica la aproximativ 400.000 euro si va fi asigurat din fonduri private.  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dă-i o nota!
Versiunea pentru tiparire versiune print
 Share

Scrie un comentariu:


Nume:
Mesaj:

Întrebare anti-spam - cât fac unu plus unu
(scrie răspunsul cu litere):

caractere rămase.