Sondaj:

Ați dori alipirea României cu Republica Moldova?

Contact:

Telefon:
0721-693374
Fax:
0351-441372
E-mail:
redactia@zdo.ro

Divertisment:

damila

damila

Președintele pro-rus Igor Dodon a salutat victoria socialiștilor din România

Marţi, 13 Decembrie 2016, ora 14:36
Actualitate - Daniel Puiu


Președintele pro-rus Igor Dodon a salutat victoria socialiștilor din România

Noul președinte pro-rus al Republicii Moldova a fost printre primii care au transmis felicitari Partidului Social Democrat cu ocazia câștigării alegerilor parlamentare din România.

Acesa a declarat:

"Vedem că și în România stînga politică a înregistrat un succes electoral remarcabil. Salut victoria PSD și îmi exprim speranța că liderii acestei formațiuni vor echilibra retorica Bucureștiului în raport cu Republica Moldova.

 Mizăm că noul Guvern al României va demonstra mai mult respect față de independenta și suveranitatea țării noastre. Iar mișcările unioniste vor fi tratate ca niște entități marginale și radicale, rătăcite în apele democrației", a scris socialistul prorus Igor Dodon, președintele ales al Republicii Moldova.

 Vorbe bune pentru PSD au venit și de la oligarhul Vlad Plahotniuc.  

 "Ne bucurăm pentru succesul electoral al prietenilor și partenerilor noștri politici din România. Rezultatul bun al PSD constituie o dovadă că cetățenii apreciază ideile și reformele social-democrate. Îi doresc României să aibă parte de echilibru și stabilitate politică, pentru a asigura în continuare un progres economic și social", a spus Plahotniuc.  • Currently 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dă-i o nota! Nota curentă: 5.0
Versiunea pentru tiparire versiune print
 Share

Scrie un comentariu:


Nume:
Mesaj:

Întrebare anti-spam - cât fac unu plus unu
(scrie răspunsul cu litere):

caractere rămase.