Sondaj:

Sunteți de acord ca, în anul școlar 2021-2022, activitatea să se desfășoare online?

Contact:

Telefon:
0721-693374
Fax:
0351-441372
E-mail:
redactia@zdo.ro

Divertisment:

damila

damila

Cum se dezgheată eficient ușile de la mașină

Marţi, 10 Ianuarie 2017, ora 11:14
Actualitate


Cum se dezgheata eficient ușile de la mașina

Odată cu venirea frigului, ușile mașinilor îngheață. Mulți dintre conducătorii auto trag de ele cu forța și le avariază. Cum dezgheți ușa la mașină în mod eficient?

1. Forțarea ușilor poate deteroira chederele. Astfel, se poate folosi un spray special pentru dezgheţare, lichid de parbriz special pentru iarnă sau spirt. Folosirea apei fierbinte poate sparge geamurile sau poate îndepărta vopseaua. La fel de eficient este un amestec format dintr-un sfert alcool și trei sferturi apă, care se introduce într-un recipient cu pulverizator cu care se stropește apoi parbrizul. În câteva secunde, gheața se topește.

2. Cum se deschide o încuietoare înghețată? Încălziți vârful cheii cu o brichetă  timp de 5 secunde, după care introduceti-o în încuietoare, apăsați ușor (însă nu forţați) timp de 5 secunde. Repetati procedura, încuietoarea se va deschide în foarte scurt timp. (cheia fiind caldă va topi micile dopuri de gheață)

3. O soluţie mai comodă, dar şi mai costisitoare (între 300 şi 400 de euro), este instalarea unui sistem de pornire a motorului prin telecomandă. Cu ajutorul lui poţi începe dezgheţarea maşinii în timp ce eşti în casă şi fără să deschizi uşa autoturismului. Autobild  • Currently 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dă-i o nota! Nota curentă: 5.0
Versiunea pentru tiparire versiune print
 Share

Scrie un comentariu:


Nume:
Mesaj:

Întrebare anti-spam - cât fac unu plus unu
(scrie răspunsul cu litere):

caractere rămase.