Sondaj:

Sunteți de acord ca, în anul școlar 2021-2022, activitatea să se desfășoare online?





Contact:

Telefon:
0721-693374
Fax:
0351-441372
E-mail:
redactia@zdo.ro

Divertisment:

damila

damila

Demonstrație de călărie la hipodrom

Duminică, 24 Septembrie 2017, ora 11:18
Actualitate - Daniel Puiu



Demonstrație de călărie la hipodrom

La cea de-a IV-a ediţie a „SportFEST Craiova”, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, cu susţinerea Ministerului Tineretului şi Sportului, sportivii de la C.S.M. Craiova , secția de călărie , au făcut o frumoasă demonstrație împreună cu partenerii lor caii. 

La prezentare au participat sportivii : Radu Cristian , Manuela Chirvăsuță, Julia Firțulescu si nu în ultimul rând juniorii mici Mihai Butoi și Mihai Iordache , sub atenta privire a antrenorilor , Ovidiu Podaru si Cătălina Butoi .

Alături de ei , pe teren , au fost, copii și părinți din orașul Craiova, care au fost încăntați să-i vadă în acțiune. 

După terminarea demonstrației, spectatorii au socializat cu sportivii și căluții lor, au aflat lucruri minunate despre acest sport deosebit și cine a dorit a făcut o plimbare călare. 

Alături de noi a fost și un cavalerist , component al Asociației „Tradiția Militară “, care a reamintit de unde își are rădăcinile călărie și totodată a încăntat publicul spectator cu ținuta frumoasă. 

A fost o zi frumoasa de toamnă, în care locuitorii Craiovei au revenit la frumosul Hipodrom Craiova unde poate în curând vom revedea competițiile  hipice care erau altădată.

Oricum Hipodromul Craiova , există și este din ce în ce mai animat de glasurile copiilor bucuroși de întălnirea cu frumusețea nobilă a celui de-al doilea prieten al omului “CALUL”.

 


  • Currently 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dă-i o nota! Nota curentă: 5.0

Alte fişiere ataşate:


Versiunea pentru tiparire versiune print
 Share

Scrie un comentariu:


Nume:
Mesaj:

Întrebare anti-spam - cât fac unu plus unu
(scrie răspunsul cu litere):

caractere rămase.