Sondaj:

Sunteți de acord ca, în anul școlar 2021-2022, activitatea să se desfășoare online?

Contact:

Telefon:
0721-693374
Fax:
0351-441372
E-mail:
redactia@zdo.ro

Divertisment:

damila

damila

Activități nonformale desfășurate cu prichindeii de la Grădinița cu Program Prelungit ”Tudor Vladimirescu” Craiova

Marţi, 12 Aprilie 2022, ora 08:33
Actualitate - Cosmin StanACTIVITĂȚI NONFORMALE DESFĂȘURATE CU PRICHINDEII DE LA GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT ”TUDOR VLADIMI

În cadrul proiectului educațional ”ÎI AJUTĂM SĂ CREASCĂ!”, în parteneriat cu Fundația WORLD VISION România - Biroul Zonal Dolj și Școala Gimnazială Grecești, cadrele didactice și preșcolarii de la Grupa mare A si Grupa mare de la  Grădinița cu Program Prelungit ,,Tudor Vladimirescu" Craiova, au desfășurat o activitate – excursie împreună cu preșcolarii de la Școala Gimnazială Grecești. Activitatea a fost coordonata de doamnele profesoare Dăogariu Georgeta, Puiu Georgeta, Mitruțoiu Mariana, Cîrlig Cătălina.

Activitatea s-a desfășurat marți, 12 aprilie 2022, și a avut ca obiective consolidarea capacităţii de a trăi emoţii pozitive de prietenie în momentul întâlnirii cu copiii atât din Fundația World Vision România, cât și socializarea copiii Grupelor A si B. Un alt obiectiv pe care l-au avut în vedere cadreele didactice a fost îmbunătăţirea calităţii procesului didactic prin intermediul activităţilor extracurriculare desfăşurate în parteneriat şcoală – comunitate, vizând formarea de competenţe şi abilităţi la prescolari.

Programul excursiei a constat în vizitarea obiectivului turistic din satul Cernătești ,,Cula Cernătești”, activități creative și jocuri nonformale - Diseminare Proiect Erasmus+ ,,Elemente de inovație și non-formal pentru motivare, la Grădinița Tudor Vladimirescu” 2019-1-RO01-KA101-061846. La sfarsitul activitatii Iepurasul de Paști a venit cu o surpriza pentru toți copiii, oferindu-le dulciuri.

”Preșcolarii au legat prietenii, s-au jucat împreună și au lucrat decoratiuni de Paști într-o poieniță din comuna Grecești. Copiii și-au exprimat dorința de a se mai întâlni, astfel că în anul școlar viitor vom mai organiza astfel de activități cu sprijinul domnul director al Școlii Gimnaziale Grecești, Marian Dragomir”, a precizat doamna profesor Dăogariu Georgeta.

 


  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dă-i o nota!

Alte fişiere ataşate:


Versiunea pentru tiparire versiune print
 Share

Scrie un comentariu:


Nume:
Mesaj:

Întrebare anti-spam - cât fac unu plus unu
(scrie răspunsul cu litere):

caractere rămase.