Sondaj:

Sunteți de acord ca, în anul școlar 2021-2022, activitatea să se desfășoare online?

Contact:

Telefon:
0721-693374
Fax:
0351-441372
E-mail:
redactia@zdo.ro

Divertisment:

damila

damila

Cum îţi poţi proteja maşina iarna. 8 paşi pe care trebuie să-i faci

Cum îţi poţi proteja maşina iarna. 8 paşi pe care trebuie să-i faci
Iarna sunt mulţi dintre noi care vor să-şi protejeze maşina. Pentru că se circulă greu, pentru că îţi consumă mai mult, pentru că ţi-e lene s-o scoţi din parcare sau pentru că ţi-e groază de traficul ridicat. Ori pentru că “buburuza” ta e prea mică pentru o confruntare cu iarna. ... »

Auto Club
Sfaturi la cumpărarea anvelopelor de iarnăSfaturi la cumpărarea anvelopelor de iarnă

Sute de firme care vând anvelope auto încalcă reglementările privind drepturile consumatorilor, astfel că Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a aplicat 237 de sanc ... »

Auto Club
Planurile Ford. Uzine noi și lansarea a 114 modelePlanurile Ford. Uzine noi și lansarea a 114 modele

Producătorul auto american Ford plănuiește să construiască noi fabrici în statele emergente, pentru a-și majora producţia de vehicule cu peste o treime.Atfel, compania intenționează să producă p ... »

Auto Club
Ce facem dacă mașina nu mai frânează?Ce facem dacă mașina nu mai frânează?

Chiar dacă suntem în fața unei situații destul de rare (din fericire), ne putem afla în ipostaza neplăcută în care sistemul de frânare își pierde eficacitatea (total sau ... »

Auto Club
Rabla 2013: tichetul valoric ar putea urca la 1.500 euroRabla 2013: tichetul valoric ar putea urca la 1.500 euro

Programul Rabla se va relua iar persoanele care isi caseaza o masina veche vor primi un voucher de 1.500 euro. Valoarea poate ajunge la 2.000 euro daca se achizitioneaza o masina noua electrica.  ... »

Auto Club
Geneva 2013: urmașul lui Enzo este „Ferrari-ul”Geneva 2013: urmașul lui Enzo este „Ferrari-ul”

Păi, pentru că în ziua lansării, în loc să se discute despre performanțe și sistemul HY-KERS, toată lumea se leagă în primul rând de nume. Sau poate că nu toată lumea face asta ... »

Auto Club
Noul Volkswagen Golf 7 GTI, versiunea de serieNoul Volkswagen Golf 7 GTI, versiunea de serie

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu versiunea de serie a noului Golf 7 GTI. Modelul de performanta va fi prezentat oficial la Geneva si va fi oferit, pentru prima oara, in doua vers ... »

Auto Club
Timbru de mediu doar pentru maşini cu maxim 8 locuri, emisia CO2 calculată integralTimbru de mediu doar pentru maşini cu maxim 8 locuri, emisia CO2 calculată integral

Timbrul de mediu va fi aplicat numai autovehiculelor de pasageri cu cel mult opt locuri şi va fi stabilit luând în calcul integral emisia de dioxid de carbon, nu doar 30% ca în preze ... »

Auto Club
Care sunt cele mai fiabile masini second hand?Care sunt cele mai fiabile masini second hand?

Organismul de inspectie tehnica german TUV, omologul RAR-ului din Romania, a dat publicitatii raportul TUV 2013. Iar trofeul placheta de aur a fost atribuit de aceasta data modelului VW Polo, autoturi ... »

Auto Club
Taxa auto va fi inlocuita cu un Taxa auto va fi inlocuita cu un "timbru de mediu"

Taxa de inmatriculare va fi inlocuita cu "un timbru de mediu" care va determina proprietarii de masini vechi si poluante sa plateasca mai mult. De cealata parte, detinatorii de autovehicule noi vor ... »

Auto Club
Mazzanti Evantra, un supercar semnat de italieniMazzanti Evantra, un supercar semnat de italieni

Italienii sunt recunoscuti pentru gusturile fine in materie de supercaruri.  Ultima creatie venita din Cizma poarta numele Mazzani Evantra si este un bolid animat de nu mai putin de 700 Cai Pute ... »

Auto Club
Nou record mondial la licitatie. Pretul unui Ferrari 250 GTO depaseste orice imaginatieNou record mondial la licitatie. Pretul unui Ferrari 250 GTO depaseste orice imaginatie

Sfarsitul anului sau teama unei eventuale Apocalipse determina anumiti oameni sa piarda notiunea firescului cand au in fata o masina nefiresc de frumoasa. Ferrari 250 GTO este un model antologic, un c ... »
 

Arhiva