Sondaj:

Ați dori alipirea României cu Republica Moldova?





Contact:

Telefon:
0721-693374
Fax:
0351-441372
E-mail:
redactia@zdo.ro

Divertisment:

damila

damila

La mulți ani, Andrei Ivan!

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 19:36
Sport - Daniel Puiu



La mulți ani Andrei Ivan!

Astăzi, 4 ianuarie, este ziua de naştere a lui Andrei Ivan. Puştiul teribil al Craiovei a împlinit frumoasa vârsta de 20 de ani. 

Andrei Ivan, împreună cu colegii sai, au sărbătorit  la Sala Polivalentă din Craiova. Aniversarea lui Andrei  Ivan a coincis cu reunirea lotului, care a spus câteva dorinţe pentru anul care va urma,

„Sunt cel mai vechi jucător al Universităţii din lotul actual şi îmi doresc să preiau şi banderola, dar asta vor decide domnul Mulţescu şi băieţii. Mi-aş dori să iau Cupa şi campionatul cu Universitatea Craiova, ar fi cadoul perfect pentru mine. Şi Naţionala reprezintă în continuare o prioritate pentru mine, sper ca în martie, cu Danemarca să fiu convocat. Am primit multe urări astăzi din partea suporterilor, a familiei şi a prietenilor. Mi-aş dori ca la vară să plec în străinătate. Dacă vor fi transferaţi doi atacanţi ar fi foarte bine, fiindcă avem nevoie de întăriri, avem un lot restrâns. Nu mi-e frică de concurenţă, mai ales că eu pot să joc oriunde în linia ofensivă. Sper să fim mult mai eficienţi anul acesta, să nu mai ratăm atâtea ocazii”

 



 • Currently 5.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Dă-i o nota! Nota curentă: 5.0

Alte fişiere ataşate:


Versiunea pentru tiparire versiune print
 Share

1 comentariu:

 1. +1
  lioness *: 2017-01-04, 19:37:18

  La multi ani Andrei sa ramai inca multi ani la Craiova te iubim.


Scrie un comentariu:


Nume:
Mesaj:

Întrebare anti-spam - cât fac unu plus unu
(scrie răspunsul cu litere):

caractere rămase.