Sondaj:

Sunteți de acord ca, în anul școlar 2021-2022, activitatea să se desfășoare online?

Contact:

Telefon:
0721-693374
Fax:
0351-441372
E-mail:
redactia@zdo.ro

Divertisment:

damila

damila

Condamnat la 7 ani de închisoare, Dragomir nu va fi interzis și în fotbal, pentru 5 ani

Duminică, 15 Ianuarie 2017, ora 09:14
Sport


Condamnat la 7 ani de închisoare, Dragomir nu va fi interzis și în fotbal, pentru 5 ani

Dumitru Dragomir a primit motivarea deciziei de condamnare la 7 ani de închisoare, la două săptămâni distanță de la hotărârea inițială.

Pe lângă pedeapsa inițială, Dragomir nu va avea voie timp de 5 ani să activeze în fotbal - ca președinte de club sau asociație - și să fie ales într-o funcție publică. Pedeapsa complementară va intra în vigoare după ispășirea condamnării.

Instanța menține și sechestrul pe 3 apartamente și o casă, toate aflate în proprietatea fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Dacă decizia Tribunalului București - care nu este definitivă - va fi menținută de Curtea de Apel, aceste imobile vor fi confiscate, pentru recuperarea prejudiciului.

UPDATE: Prima reacție a fostului președinte al LPF a apărut. Mitică Dragomir susține că este vânat și se vrea trimiterea sa în pușcărie. 

”Sunt total nevinovat, dar am mai multe dosare. Vor să mă bage la pușcărie. Nu e definitivă decizia. Vedem despre ce este vorba și cu asta am terminat. O să văd motivația, avem dreptul la recurs. Asta e”, a susținut Dragomir pentru B1 TV.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a fost condamnat într-un dosar de spălare de bani. Decizia nu este definitivă.

Tribunalul Bucureşti a decis joi condamnarea lui Dumitru Dragomir la şapte ani de închisoare pentru evaziune, delapidare şi spălare de bani, hotărârea nefiind definitivă.

Potrivit Digi 24, dosarul a fost trimis judecătorilor Tribunalului București în urmă cu doi ani, un dosar în care fostul președinte al LPF este acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani. Este vorba de sume provenite din vânzarea drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I.  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dă-i o nota!
Versiunea pentru tiparire versiune print
 Share

Scrie un comentariu:


Nume:
Mesaj:

Întrebare anti-spam - cât fac unu plus unu
(scrie răspunsul cu litere):

caractere rămase.