SocialDaniel Puiu - - 2013-11-01
KEBAB – Iata din ce este facut - Poate că era mai bine să nu să știti într-adevăr cum este facut un kebab , mai ales dacă vă place gustul . Plamani, inima , limba , ochi , oase , resturi de măcelărie și o cantitate mare de grăsime animală .
Acesta este rezultatul unei analize efectuate în Anglia , de un grup de oameni de știință și nutriționiști . Mai mult de 50 % din Kebab conține altă carne decât carnea de pui sau de vită , dar majoritatea cazurilor kebap-ul este un amestec de diferite tipuri de carne , inclusiv oaie , carne de porc , curcan , carne de pui . Îngrijorător este faptul că , în 9 % din cazuri , cercetătorii nu au reușit să gaseasca clar natura cărnii utilizate în procesul de tocare . Un kebab , în plus , conține între 98 % și 277 % din cantitatea zilnica de sare acceptabilă pentru corpul uman : dincolo de acest prag, sănătatea unei persoane este în pericol . În continutul unui singur kebab , există între 1.000 și 1.990 de calorii ( fără a ține cont de legume și sosuri ) , fără a considera că fiecare kebab conține între 148 % și 346 % din cantitatea de grasimi saturate care poate fi asimilat zi de zi de către o persoana . În aproape toate cazurile de kebab analizate, în perioada studiului , s-au găsit bacterii precum Escherichia coli ( o bacterie care este expulzata natural de corpul uman) și Staphylococcus aureus.
Articol salvat de pe zdo.ro. Acest articol este proprietatea zdo.ro şi nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.