zdo.roActualitate

Conferința Națională ”Dimensiunea europeană a unităților de învățământ” la Grădinița cu P.P. ”Tudor Vladimirescu”

- - 2017-02-20

Lucrările Conferinței Naționale ”Dimensiunea europeană a unităților de învățământ” s-au deschis vineri, 17 februarie 2017, la orele 14.00, în incinta Grădiniței cu P.P. ”Tudor Vladimirescu” din Craiova.

”Cadrele didactice participante au avut ocazia de a se cunoaşte şi, de ce nu, a lega viitoare parteneriate într-un cadru informal, pentru început. Cadrele didactice au primit o mapă cu materiale informative privind tematica conferinței, prin curtoazia ONG-ului  „Mereu pentru Europa”, partenerul nostru de mai mulţi ani” a declarat doamna Pătru Silvia, coordonatoarea proiectului.

Cei 125 de participanţi au luat parte la lucrările conferinţei, organizate pe patru secţiuni:

Secţiunea 1:” Dimensiunea europeană a școlii și interculturalitatea ’’   

Secţiunea 2:” Dezvoltarea profesională a cadrului didactic modern”’

Sectiunea 3: „Activităţi de formare la nivel internaţional”

Secţiunea 4: ”Aplicații practice ale evenimentelor de formare’’

”Majoritatea unităţilor partenere de la ediţia anterioară, națională, şi-au manifestat interesul pentru a participa din nou la conferință. Astfel, am avut participări din 25 de unităţi şcolare din județul Dolj și peste 10 parteneri naționali. Ei au reprezentat  toate nivelele de învăţământ (preşcolar, primar, gimnazial, liceal și universitar), cu focus pe profesorii din învățământul preșcolar și primar” a precizat doamna Puiu Georgeta, educatoare la Grădinița cu P.P. ”Tudor Vladimirescu ”.

Doamna Director, Georgescu Veronica, a participat la fiecare secţiune, deschizând acţiunea de formare printr-un cuvânt de bun-venit  şi coordonând cu succes întreaga activitate.

 

 

. 

 

Articol salvat de pe zdo.ro. Acest articol este proprietatea zdo.ro şi nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.