zdo.roActualitate

Demonstrație de călărie la hipodrom

Daniel Puiu - - 2017-09-24

La cea de-a IV-a ediţie a „SportFEST Craiova”, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, cu susţinerea Ministerului Tineretului şi Sportului, sportivii de la C.S.M. Craiova , secția de călărie , au făcut o frumoasă demonstrație împreună cu partenerii lor caii. 

La prezentare au participat sportivii : Radu Cristian , Manuela Chirvăsuță, Julia Firțulescu si nu în ultimul rând juniorii mici Mihai Butoi și Mihai Iordache , sub atenta privire a antrenorilor , Ovidiu Podaru si Cătălina Butoi .

Alături de ei , pe teren , au fost, copii și părinți din orașul Craiova, care au fost încăntați să-i vadă în acțiune. 

După terminarea demonstrației, spectatorii au socializat cu sportivii și căluții lor, au aflat lucruri minunate despre acest sport deosebit și cine a dorit a făcut o plimbare călare. 

Alături de noi a fost și un cavalerist , component al Asociației „Tradiția Militară “, care a reamintit de unde își are rădăcinile călărie și totodată a încăntat publicul spectator cu ținuta frumoasă. 

A fost o zi frumoasa de toamnă, în care locuitorii Craiovei au revenit la frumosul Hipodrom Craiova unde poate în curând vom revedea competițiile  hipice care erau altădată.

Oricum Hipodromul Craiova , există și este din ce în ce mai animat de glasurile copiilor bucuroși de întălnirea cu frumusețea nobilă a celui de-al doilea prieten al omului “CALUL”.

 

Articol salvat de pe zdo.ro. Acest articol este proprietatea zdo.ro şi nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.