zdo.roActualitate

"Profesori informaţi, elevi motivaţi" la Şcoala Gimnazială Murgaşi

Ioana Popescu - - 2019-11-14

În perioada octombrie 2019- aprilie 2021, Școala Gimnazială Murgași va implementa Proiectul “Profesori informați, elevi motivați!”(nr. de referință 2019-1-RO01- KA101-061882), finanțat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene.

Proiectul, cu un buget aprobat de 18430 Euro, face parte din Acțiunea Cheie 1- Proiecte de mobilitate în domeniul educației școlare și are ca obiective principale creșterea motivației elevilor pentru procesul instructiv- educativ și îmbunătățirea competențelor didactice, pedagogice și lingvistice ale cadrelor didactice. Acestea vor fi obținute în urma participării a  șase cadre didactice la cursuri de formare în Portugalia, Malta și Spania.

Conferința de lansare a proiectului s-a desfășurat la Școala Gimnazială Murgași în data de 30 octombrie 2019 în prezența elevilor, părinților, cadrelor didactice și comunității locale.

“Este un proiect pe care ni l-am dorit foarte mult, pentru creșterea motivației elevilor în procesul instructiv- educativ, deoarece pe parcursul anilor am observat  lipsa de implicare a acestora în activitățile școlare. Îi mulțumim doamnei Inspector școlar Ani Drăghici pentru susținerea și consilierea acordate “- a precizat Diana- Monica Segărceanu, directorul Școlii Gimnaziale Murgași.

 

Articol salvat de pe zdo.ro. Acest articol este proprietatea zdo.ro şi nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.