zdo.roSocial

Moș Crăciun a sosit mai bogat la Școala Gimnazială Grecești

Cosmin Stan - - 2021-12-21

Cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit "Tudor Vladimirescu" Craiova, prin implicarea părinților, au desfășurat prima activitate din acest an școlar  în cadrul parteneriatului "Îi ajutăm să crească!" cu Fundația World Vision România – Birou Zonal Dolj, coordonat de doamnele profesoare Dăogariu Georgeta și Puiu Georgeta.  Această activitatea  a constat în pregătirea unor cadouri de Crăciun pentru un număr de 73 de preșcolari și școlari ai Școlii Gimnaziale Grecești, reprezentată de  director Dragomir Marian.

Marți, 21 decembrie 2021, Moș Crăciun a oferit copiilor daruri minunate în cadrul serbărilor desfășurate la Grădinițele Busu, Busuleț, Grecești și la Școala Gimnazială Grecești, cei mici oferind Moșului un program artistic plin de emoție.

”Am iniţiat acest proiect de parteneriat în ideea de a obişnui copiii să trăiască în relaţii cu cei din jur indiferent de problemele pe care le are fiecare, încercăm să dezvoltăm dragostea faţă de semeni, încă de la vârsta preşcolară, să-şi dezvolte stări afective şi pozitive, să manifeste interes, armonie, prietenie.

De asemenea, ne-am propus să lărgim sfera noastră de prietenie prin încheierea acestui parteneriat. Astfel preşcolarii vor lega prietenii cu copiii de la Școala Gimnazială Grecești, Dolj şi  vor vedea fizic/ online locaţiile partenerilor implicaţi în proiect.” a precizat doamna profesor Dăogariu Georgeta.

Articol salvat de pe zdo.ro. Acest articol este proprietatea zdo.ro şi nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.