zdo.roActualitate

Formare profesională în cadrul Consorțiului coordonat de CJRAE DOLJ ca urmare a acreditării Erasmus+

Ioana Popescu - - 2023-08-18

În cadrul Consorțiului coordonat de CJRAE Dolj, ca urmare a aprobării acreditătării Erasmus+ cu numărul de referință 2022-1-RO01-KA121-SCH-000067983, trei cadre didactice de la Grădinița cu Program Prelungit ”Tudor Vladimirescu” Craiova au participat la cursul Erasmus +  ”I Tech-Pedagogy”, care a avut loc în MALAGA, Spania, organizat de Asociația Edu2Grow, în perioada 11.07. 2023 – 19.07.2023.

Grădinița cu Program Prelungit ”Tudor Vladimirescu” face parte din consorțiul coordonat de CJRAE Dolj ca partener expert din anul școlar 2021-2022.

”Participarea la acest curs a fost o experiență benefică formării nostre profesionale. Am învățat să folosim în activitatea didactică următoarele aplicații și platforme: Google Sites, Filmora, Canva, Inteligența artificială Chat GPT, StoryJumper și Adobe Spark.

Am avut parte de traineri minunați din cadrul Asociațiilor internaționale Edu2Grow Portugalia, EUducate și Asociația Dominou.

Atmosfera cursurilor a fost una specială, bazată pe colaborare, interculturalitate, diversitate, care te ajută să te dezvolți atât ca om, dar și ca profesor. Participarea la cursurile Erasmus+ oferă cadrelor didactice posibilitatea de a se dezvolta personal și profesional.

De asemenea, colaborarea cu colegii și partenerii din alte țări, prin împărtășirea de exemple de bună practică și proiecte, a contribuit la îmbogățirea experienței Erasmus+.” a precizat doamna Mihaela Sfetcu, director al Grădiniței cu Program Prelungit ”Tudor Vladimirescu” Craiova.

 

Articol salvat de pe zdo.ro. Acest articol este proprietatea zdo.ro şi nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.