Sondaj:

Ați dori alipirea României cu Republica Moldova?

Contact:

Telefon:
0721-693374
Fax:
0351-441372
E-mail:
redactia@zdo.ro

Divertisment:

damila

damila

Simpozion Internaţional "Salt în viitor - Intersecţie între formal şi nonformal" la Grădiniţa cu P.P. "Tudor Vladimirescu" Craiova

Simpozion Internaţional
Grădiniţa cu P.P. „Tudor Vladimirescu” Craiova, Şcoala Gimnazială Murgaşi și ONG DEPSI organizează miercuri, 13 decembrie 2017, ora 14:00 la Grădiniţa cu P.P. “Tudor Vladimirescu”, Craiova Simpozionul Internaţional ”SALT ÎN VIITOR – INTERSECŢIE ÎNTRE FORMAL ŞI NONFORMAL” EDIŢIA I.Orice dascăl îşi propune să construiască copiilor aripi cu care să poată zbura  singuri la un moment dat.Pentru aceasta este nevoie de parcurgerea etapelor unui proces delicat şi greu, acela al învăţării, şi de aceea  trebuie să fie pregatit să împletească armonios aspectele formale şi nonformale ale educaţiei. Este ştiut că acestea contribuie la dezvoltarea copiil ... »

Actualitate
Sărbătoare la Grădiniţa cu P.P. "Nicolae Romanescu" din Craiova

Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Nicolae Romanescu’’ Craiova  aniversează  MIERCURI,  06.12.2017, 16 ani de când a primit acest nume. Cu această ocazie, încep&ac ... »

Actualitate
BUNĂTĂȚI ÎN AJUN SÂNTANDREIBUNĂTĂȚI ÎN AJUN DE SFÂNTUL ANDREI

În ajum de Sfântul Andrei , pe 29 noiembrie 2017, la Școala Gimnazială Coșoveni , a avut loc promovarea celui de-al treilea an  în proiectului european “Mănâncă Resp ... »

Actualitate
Lansarea proiectului ”Mănâncă resonsabil!” la Grădinița cu P.P. ”Nicolae Romanescu ” Craiova

Grădiniţa cu Program Prelungit  ,,Nicolae Romanescu’’ Craiova  organizează  Joi,  16.11.2017, ora 16.30,  evenimentul de lansare a proiectului   "Măn&aci ... »

Actualitate
Demonstrație de călărie la hipodromDemonstrație de călărie la hipodrom

La cea de-a IV-a ediţie a „SportFEST Craiova”, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, cu susţinerea Ministerului Tineretului şi Sportului, sportivii de la C.S.M. Cr ... »

Actualitate
Conferința Națională ”Dimensiunea europeană a unităților de învățământ” la Grădinița cu P.P. ”TudorConferința Națională ”Dimensiunea europeană a unităților de învățământ” la Grădinița cu P.P. ”Tudor Vladimirescu”

Lucrările Conferinței Naționale ”Dimensiunea europeană a unităților de învățământ” s-au deschis vineri, 17 februarie 2017, la orele 14.00, în incinta Grădiniței cu P.P. & ... »

Actualitate
Ploiesteanul care a oferit bannere gratuite protestatarilor, calcat de politisti la nici o zi de la Ploiesteanul care a oferit bannere gratuite protestatarilor, calcat de politisti la nici o zi de la anunt

Un control efectuat de Politia Prahova ridica mari semne de intrebare! Dupa ce joi seara Horia Georgescu, patronul unei firme care confectioneaza bannere, a anuntat pe Facebook ca va realiza afise pen ... »

Actualitate
O zi dedicată poetului Mihai Eminescu, la Grădiniţa cu P.P.

Ziua „poetului nepereche” al românilor, Mihai Eminescu, a fost sărbătorită de preşcolarii de la Grădiniţa cu P.P. ”Tudor Vladimirescu”, sub îndrumarea cadrelor dida ... »

Actualitate
Monica Sună noul inspector generalMonica Sună, noul inspector general

Odată cu plecarea în Parlamentul României a Laviniei Craioveanu, care a câștigat un loc de senator pe listele PSD Dolj, locul vacant lăsat la conducerea ISJ a fost ocupat de doamna p ... »

Actualitate
Cum se dezgheata eficient ușile de la mașinaCum se dezgheată eficient ușile de la mașină

Odată cu venirea frigului, ușile mașinilor îngheață. Mulți dintre conducătorii auto trag de ele cu forța și le avariază. Cum dezgheți ușa la mașină în mod eficient? 1. Forțarea ușilor poa ... »

Actualitate
A fost in Italia presupusul terorist de la BerlinA fost ucis in Italia presupusul terorist de la Berlin

Teroristul Anis Amri, presupusul atacator de la Targul de Craciun de la Berlin a fost ucis de politistii italieni la Milano. In momentul cand i-a fost cerut sa se legitimeze, tunisianul a incercat sa ... »

Actualitate
Președintele pro-rus Igor Dodon a salutat victoria socialiștilor din RomâniaPreședintele pro-rus Igor Dodon a salutat victoria socialiștilor din România

Noul președinte pro-rus al Republicii Moldova a fost printre primii care au transmis felicitari Partidului Social Democrat cu ocazia câștigării alegerilor parlamentare din România. Acesa ... »
 

Arhiva