Sondaj:

Sunteți de acord ca, în anul școlar 2021-2022, activitatea să se desfășoare online?

Contact:

Telefon:
0721-693374
Fax:
0351-441372
E-mail:
redactia@zdo.ro

Divertisment:

damila

damila

Despre noi

Ziarul de Oltenia este o publicaţie independentă de știri și anunțuri.
Misiunea ZDO este să caute continuu adevărul şi să furnizeze informaţii corecte şi complete despre evenimentele şi problemele societăţii.

Redacția

  • Tel: 0721-693374
  • Fax: 0351-441372
  • E-mail: redactia@zdo.ro
  • Daniel Puiu – Administrator
  • Cătălin Pîrvu – Redactor
  • Ioan Pătrău – Redactor
  • Georgeta Burcheci – Redactor

Termeni și Condiții

Conform legilor în vigoare (art. 206 Cod Penal) răspunderea juridică pentru conţinutul articolelor aparţine direct autorului, persoanei citate sau agenţiei de presă care a furnizat informaţia publicată.

Dacă considerați că orice material de pe acest site, postat de ZDO sau de altcineva, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne contactați pentru detalii la redactia@zdo.ro sau fax 0351441372, astfel încât să putem lua o decizie în cunoștință de cauză.

Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli și în termenii și condițiile enunțate, pe care tu ca utilizator le accepți prin contactarea și folosirea acestuia; aceste reguli guvernează toate folosirile și consecințele ce decurg din acestea.

Drepturile și obligatiile Utilizatorilor și ale Administratorului Site-ului, prevazute de documentul Termeni și Condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produc Termenii și Condițiile vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea româna în vigoare. Orice litigiu născut din sau în legatură cu Termenii și Condițiile va fi soluționat pe cale amiabilă. In cazul imposibilității de a ajunge la un acord, litigiul va fi soluționat de către instanța judecătorească română competentă aflată în raza teritorială a municipiului Craiova.


Regulament postare anunțuri

Sunteţi răspunzători conform legii de veridicitatea informaţiilor trimise.
Prin trimiterea anunţurilor vă exprimaţi implicit acordul ca acestea să fie procesate şi editate respectând normele ortografice şi ortoepice ale limbii române.
Anunţurile cu caracter obscen, rasist, şovin nu vor fi publicate.
Prin trimiterea anunţului, vă exprimaţi implicit acordul ca acesta să fie difuzat în reteaua noastră naţională de site-uri partenere.
Dacă doriţi ştergerea anunţurilor trimise trebuie să faceţi o solicitare conţinând adresa de mail şi numele pe care le-aţi folosit la publicare.


Regulament postare comentarii

In câmpul “Nume” se introduce numele dumneavoastră sau pseudonimul.
Este interzis spam-ul (postari multiple ale aceluiași comentariu).
Este interzisă utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, obscen, discriminator, xenofob sau rasist în comentarii. Injuriile de orice fel nu sunt premise.
Sunt permise numai comentariile în limba română. Comentariile ce conțin prescurtări abuzive, precum și scrierea cu tz,sh, k, y este interzisă, cu exceptia cazurilor în care pot apărea confuzii.
Sunt permise comentariile în contradictoriu cu alte comentarii postate de utilizatori, acestea păstrând regula bunului simț. In general, vă rugăm să vă exprimați părerea dumneavoastră nu să faceți referire la alte comentarii postate.
Ne rezervam dreptul de a nu publica unele comentarii, fără să dăm explicații suplimentare.
Redacția zdo.ro își rezervă dreptul de a șterge orice comentariu și de a interzice postarea comentariilor oricarui utilizator care nu se supune acestor condiții, fără a da explicații ulterioare.
ZDO își rezervă dreptul de a revizui sau schimba aceste reguli în orice moment, efectiv chiar din data postării noilor modificări și amendamente pe acest site.

Mulțumim pentru înțelegere.
Echipa ZDO