Sondaj:

Sunteți de acord ca, în anul școlar 2021-2022, activitatea să se desfășoare online?

Contact:

Telefon:
0721-693374
Fax:
0351-441372
E-mail:
redactia@zdo.ro

Divertisment:

damila

damila

Ultima oră! Curtea Constituțională a ANULAT decretul președintelui Dodon! Traian Băsescu rămâne cetățean al R. Moldova!

Ultima oră! Curtea Constituțională a ANULAT decretul președintelui Dodon! Traian Băsescu rămâne cetă
Curtea Constituțională (CC) a Republicii Moldova s-a autosesizat pe marginea decretului semnat ieri de președintele Igor Dodon, privind retragerea cetățeniei moldovenești, ex-președintelui României, Traian Băsescu. Ședința extraordinară a Curții Constituționale a avut loc acum câteva ore și unanim toți judecătorii Înaltei Curți au v ... »

Externe
Refugiații musulmani profanează cimitirele creștine de la granița sârbo-croată (Video)Refugiații musulmani profanează cimitirele creștine de la granița sârbo-croată (Video)

Refugiații musulmani profanează cimitirele creștine de la granița sârbo-croată. Imigranții musulmani și-au instalat corturile în cimitirele creștine și par să nu fie deranjați că perturbă ... »

Externe
Primele experimente cu  două vaccinuri experimentale împotriva Ebola au început în LiberiaPrimele experimente cu două vaccinuri experimentale împotriva Ebola au început în Liberia

Primele experimente pe scară largă cu  două vaccinuri experimentale împotriva Ebola au început în Liberia. Medicamentele  au fost luate dintr-o  locație strict secret ... »

Externe
Propunere pentru legalizarea avortului în ChilePropunere pentru legalizarea avortului în Chile

Președintele chilian Michelle Bachelet a prezentat un proiect de lege în Congres pentru legalizarea avortului în cazuri de viol sau atunci când există o amenințare la adresa mamei sa ... »

Externe
ALERTĂ pe o navă sub pavilion moldovenesc. Persoane înarmate la bordALERTĂ pe o navă sub pavilion moldovenesc. Persoane înarmate la bord

Sute de imigranţi sirieni probabil se află la bordul navei care a emis un semnal de alarmă în largul Greciei, însă Paza de Coastă elenă nu confirmă prezenţa persoanelor înarmate, afi ... »

Externe
1.000 de CADAVRE ale militarilor ruși, EVACUATE din Ucraina1.000 de CADAVRE ale militarilor ruși, EVACUATE din Ucraina

În noaptea de 2 septembrie, din Ucraina au fost evacuate aproximativ o mie de cadavre ale militarilor ruși, scrie NBNews, citând politicianul și expertul de mediu rus, fondatorul comu ... »

Externe
Kenyia a închis graniţele din cauza virusului EbolaKenyia a închis graniţele din cauza virusului Ebola

Autorităţile kenyiene au închis graniţele ţării pentru cei care călătoresc din Guineea, Liberia şi  Sierra Leone ca măsură la  izbucnirea epidemiei de Ebola. Le va fi permis în c ... »

Externe
35 de supravieţuitori şi un bărbat decedat găsiţi în calele unui cargobot care venea din Belgia35 de supravieţuitori şi un bărbat decedat găsiţi în calele unui cargobot care venea din Belgia

Pe un cargobot sosit din Zeebruge, Belgia, au fost descoperite 35 de persoane, adulţi şi copii, care provin din India. Printre aceştia se găsea şi un bărbat decedat. Cargobotul a fost descărcat pe doc ... »

Externe
Numărarea balenelor se poate face din spațiu,datorită unei noi tehnologiiNumărarea balenelor se poate face din spațiu,datorită unei noi tehnologii

O nouă metodă de numărare a balenelor a fost pusă la punct de cercetători. Această metodă constă în folosirea unor imagini din satelit cu o rezoluție foarte mare iar cu ajutorul unui program spe ... »

Externe
Un bărbat a deschis focul într-o catedrală din RusiaUn bărbat a deschis focul într-o catedrală din Rusia

Două persoane au fost ucise şi alte şase au fost rănite, duminică, de un bărbat care a deschis focul în timpul slujbei într-o catedrală din insula Sahalin, în Extremul Orient rus, a ... »

Externe
Uruguay-primul stat care a legalizat în totalitate folosirea marijuaneiUruguay-primul stat care a legalizat în totalitate folosirea marijuanei

Propunerea de a legaliza marijuana ca mijloc de agrement al adulților, precum și producerea , distribuția și vânzarea acesteia, a fost aprobată de președintele uruguayan  Jose Mujica printr ... »

Externe
Recorduri de vreme extremă pe globRecorduri de vreme extremă pe glob

Locuitorii Statelor Unite ale Americii se confruntă de câteva zile cu cel mai puternic val de frig din ultimii 20 de ani. Cea mai scăzută temperatură înregistrată pe teritoriul ţării a fos ... »
 

Arhiva