Sondaj:

Sunteți de acord ca, în anul școlar 2021-2022, activitatea să se desfășoare online?

Contact:

Telefon:
0721-693374
Fax:
0351-441372
E-mail:
redactia@zdo.ro

Divertisment:

damila

damila

ANRE caută soluții pentru o taxă de mediu la centralele termice de apartament

Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) analizează cum poate taxa centralele termice individuale. „Ne gândim să vedem dacă nu există totuși soluții prevăzut ... »

Economic
Volkswagen se prabuseste pe bursaVolkswagen se prabuseste pe bursa

Producătorul de automobile este acuzat că a evitat standardele americane pentru poluare prin instalarea unui software care păcălea sistemul de evaluare. Softul a fost folosit şi pe un model de Audi. ... »

Economic
Băsescu se luptă cu scumpirea carburanților: Băsescu se luptă cu scumpirea carburanților: "Va fi bătălia mea"

Președintele Traian Băsescu consideră că Guvernul nu va introduce acciza suplimentară pentru carburanți, din aprilie, pentru că este o taxă inutilă, antieconomică, ce ar frâna și mai mult consum ... »

Economic
Câți bani plătește România luni la FMI

România trebuie să plătească, luni, 122,1 milioane euro către Fondul Monetar Internațional (FMI) din împrumutul stand-by contractat în 2009, suma provenind din rambursări de rate de ... »

Economic
Acorduri monetare între China și Brazilia

Anunțat încă de anul trecut, acordul valutar swap încheiat  între China și Brazilia are drept scop protejarea schimburilor bilaterale  comerciale , indiferent de crizele fi ... »

Economic
Shell poate începe forarea în zona arcticăShell poate începe forarea în zona arctică

Compania Shell Oil a primit permisiunea să înceapă forajul exprimental în largul coastelor Alaskăi ,după ce s-au cheltuit aproximativ 2.8 miliarde dolari pe mai multe procese şi formalităţ ... »

Economic
Auchan a cumpărat hipermarketurile Real din Europa Centrală şi de Est

 Grupul Auchan a anunţat vineri că a cumpărat de la Metro Group hipermarketurile Real din Europa Centrală şi de Est, printre care şi pe cele din România, pentru 1,1 miliarde de&nb ... »

Economic
BLACK FRIDAY 2012: Lista cu magazinele care oferă REDUCERI pentru VINEREA NEAGRĂ

BLACK FRIDAY, ziua celor mai mari REDUCERI, a atras tot mai multe magazine să vină cu OFERTE pentru 23 NOIEMBRIE. Lista cu principalele magazine care vor afişa REDUCERI pentru VINEREA NEAGRĂ: Bl ... »

Economic
Marele premiu la Loto 6/49, in valoare de peste un milion de euro, a fost castigatMarele premiu la Loto 6/49, in valoare de peste un milion de euro, a fost castigat

Premiul categoriei I la extragerea Loto 6/49 de duminica, in valoare de peste un milion de euro, a fost castigat, numerele norocoase find 43, 12, 24, 36, 7 si 16, anunta Mediafax. Castigul la categori ... »

Economic
ATENȚIE: TAXA AUTO va fi mai mareATENȚIE: TAXA AUTO va fi mai mare

În afară de prețul carburanților, cel al țigărilor și al altor produse accizabile, care vor crește de la 1 ianuarie din cauza cursului, ne mai așteaptă o majorare: cea a taxei auto. Valoarea &i ... »

Economic
Cum văd angajaţii Oltchim preluarea combinatului de către Dan DiaconescuCum văd angajaţii Oltchim preluarea combinatului de către Dan Diaconescu

 Salariaţii Oltchim au păreri diferite în privinţa preluării de către Dan Diaconescu a combinatului, unii fiind pesimişti, iar alţii încrezători şi spun că aşteaptă "mai multe fa ... »

Economic
Ponta: Păstrăm cota maximă de impozitare la 16% până în 2016 sau până când UE impune un regim unitarPonta: Păstrăm cota maximă de impozitare la 16% până în 2016 sau până când UE impune un regim unitar

Cota maximă de impozitare va fi menţinută la 16%, chiar şi în condiţiile introducerii unor cote de impozitare de 8% şi 12% pentru persoane cu venituri reduse, în perioada 2012-2016 sau p&a ... »
 

Arhiva