Sondaj:

Ați dori alipirea României cu Republica Moldova?

Contact:

Telefon:
0721-693374
Fax:
0351-441372
E-mail:
redactia@zdo.ro

Divertisment:

damila

damila

ZIUA ÎN CARE AU MURIT ESTE ZIUA ÎN CARE NE-AM TREZIT

ZIUA ÎN CARE AU MURIT ESTE ZIUA ÎN CARE NE-AM TREZIT
Nu poate descrie nimeni în cuvinte durerea fizică, chinul prin care trec cei care zac în agonie pe paturile spitalelor. Nu poate descrie nimeni în cuvinte durerea celor care au pierdut pe cineva drag în incendiul de la Colectiv- părinți, frați, soți, iubiți, prieteni, colegi. Nu există des ... »

Editorial
O ţară bogată din care s-a tot furat-România. Până când?O ţară bogată din care s-a tot furat-România. Până când?

“Munții noștri aur poartă, Noi cerșim din poartă-n poartă.” De-am închide-a Țării poartă, Alții ne-ar cerși la Poartă! Însă Hoții-s chiar din Țara Trădători la cei de-afară! D ... »

Editorial
România, țara în care viața unui om nu valorează nimicRomânia, țara în care viața unui om nu valorează nimic

România este, probabil, singura țară din Europa în care viața unui om nu valorează mai mult de 2 bani. Expresia contemporană „te omor și te plătesc” pare a nu fi doar o ameninț ... »

Editorial
Procesul  Magnițki  a începutProcesul Magnițki a început

Controversatul proces al avocatului rus Serghei Magnițki care a decedat în arest preventiv în 2009, a fost suspendat la scurt timp după începerea lui, familia acuzând procesul ... »

Editorial
8 Martie – Ziua Femeii8 Martie – Ziua Femeii

Ziua Femeii a debutat în secolul trecut ca o miscare socială a femeilor care luptau pentru drepturile lor politice si economice. Apoi s-a transformat treptat, pentru a fi în prezent o zi & ... »

Editorial
Cât de bine ne cunoaștem orașul?Cât de bine ne cunoaștem orașul?

Partea a –IV-a   Palatul Jean Mihail-Muzeul de artă  Clădirea palatului Jean Mihail din Craiova, realizat între anii 1899 și 1907, după planurile marelui arhitect francez Pau ... »

Editorial
EFECTUL DE SERAEFECTUL DE SERA

Intr-o atmosfera din ce in ce mai poluata si intr-o lume din ce in ce mai preocupata de cursul euro, sa ne concentram putin asupra problemei numite: EFECTUL DE SERA Ca si in cazul distrugeri stratul ... »

Editorial
Tradiţii şi obiceiuri de IgnatTradiţii şi obiceiuri de Ignat

În data de 20 decembrie se sărbătoreşte ziua Sf. Ignaţie Teoforul sau, mai simplu pentru români, Ignatul. Această dată are o semnificaţie deosebită în cadrul pregătirii pentru sărbăt ... »

Editorial
Satul din oraşSatul din oraş

Situat pe malul Lacului Herăstrău, într-un decor natural deosebit, Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” oferă vizitatorilor posibilitatea unei reale întoarceri în ... »

Editorial
O carte de suflet pentru sufletele îndurerateO carte de suflet pentru sufletele îndurerate

Alegerea prestigioasei reviste medicale Lancet de a publica recenzia unei cărţi pentru copii  a părut iniţial puţin surprinzătoare, dovedindu-se apoi o alegere înţeleaptă . Cartea, cu tit ... »

Editorial
Acoperă-mi inima cu ceva…Acoperă-mi inima cu ceva…

Nichita Stănescu simţea că, o dată cu venirea toamnei, inimile îndrăgostiţilor trebuie acoperite măcar cu umbra unui copac. Cel de-al treilea anotimp este însă nu numai vremea desfrunzirii ... »

Editorial
“Fântâna blestematǎ” un roman “nǎscut din preaplinul unei iubiri pânǎ-n pânzele albe »“Fântâna blestematǎ” un roman “nǎscut din preaplinul unei iubiri pânǎ-n pânzele albe »

Nǎscut în 1952 , în Pleşoiu, judeţul Dolj, Udroiu Petre şi-a descoperit pasiunea pentru scris încǎ din copilǎrie, fiind numit şeful gazetei de perete în şcoala generalǎ şi apoi ... »
 

Arhiva