Sondaj:

Ați dori alipirea României cu Republica Moldova?

Contact:

Telefon:
0721-693374
Fax:
0351-441372
E-mail:
redactia@zdo.ro

Divertisment:

damila

damila

Grădiniţa Nicolae Romanescu la aniversarea a 15 ani

Marţi, 06 Decembrie 2016, ora 08:15
ActualitateGrădiniţa Nicolae Romanescu - COMUNICAT DE PRESĂ

Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Nicolae Romanescu’’ Craiova  aniversează  MARŢI,  06.12.2016, 15 ani de când a primit acest nume. Cu această ocazie, începând cu ora 10 00, se desfăşoară o serie de activităţi, în care au fost implicaţi preşcolarii, părinţii şi parteneri din alte instituţii de stat şi de învăţământ din judeţ ! 

Activităţile cuprind Expoziţia – Concurs Judeţean avizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj „FANTEZIE ŞI CULOARE ÎN PRAG DE SĂRBĂTOARE”, ceremonialul Plachetei oferite de CCDG în urma parcurgerii a 10 ani de activitate în Programul Internaţional „ECO- ŞCOALA” şi o şezătoare folclorică „Aşa e la români” în care sunt implicaţi preşcolarii grădiniţei. Activităţile se vor încheia cu un spectacol oferit de Steaua Sudului.

Activitatea este organizată în scopul dezvoltării şi cultivării capacităţilor de a comunica prin versuri, cântece, forme şi culori, dezvoltării expresivităţii artistice, pentru a aduce o rază de lumină în viaţa noastră într-o sărbătoare a purităţii şi copilăriei. Copiii îşi vor satisface nevoia de autoafirmare, de trăire a reuşitei şi, mai ales, vor persevera pentru atingerea obiectivelor propuse. Se urmăreşte de asemenea descoperirea şi promovarea copiilor cu aptitudini artistice şi artistico-plastice, precum și valorificarea în mod creativ a deșeurilor reutilizabile. În felul acesta contribuim la dezvoltarea personalității celor mici în context global, în sens durabil.

Momentul ales pentru acest spectacol şi concurs este cum nu se poate mai bun tocmai prin faptul că cei mici, obișnuiți să primească foarte mult în această perioadă, prin materialele de lucru alese, vor învăța să dea ceva în schimb, să transmită grija pentru mediu, utilizarea resurselor în mod responsabil. 

 

PERSOANE DE CONTACT        

Prof. Uşurelu Laura

Prof. Rusu Elvira Mihaela

Prof. Dincu Alina

 


 • Currently 4.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Dă-i o nota! Nota curentă: 4.0

Alte fişiere ataşate:


Versiunea pentru tiparire versiune print
 Share

2 comentarii:

 1. +3
  Costi *: 2016-12-06, 23:25:59

  Niste doamne minunate, baietelul meu este acum la scoala dar isi aduce aminte cu drag de doamnele din poze.

 2. +2
  Maria Iacob *: 2016-12-07, 08:40:02

  Felicitari doamnei Director pentru toate realizarile din aceasta gradinita


Scrie un comentariu:


Nume:
Mesaj:

Întrebare anti-spam - cât fac unu plus unu
(scrie răspunsul cu litere):

caractere rămase.