Sondaj:

Sunteți de acord ca, în anul școlar 2021-2022, activitatea să se desfășoare online?

Contact:

Telefon:
0721-693374
Fax:
0351-441372
E-mail:
redactia@zdo.ro

Divertisment:

damila

damila

În sfârsit Craiova ia atitudine împotriva arbitrilor.

Marţi, 06 Decembrie 2016, ora 18:14
Sport - Daniel Puiu


În sfârsit Craiova ia atitudine împotriva arbitrilor.

Clubul Universitatea Craiova a decis să își facă auzită supararea legată de arbitrajele părtinitoare din ultima vreme.

Vocea cea mai vehementă a fost cea a lui Silvian Cristescu, team managerul echipei care a luat atitudine împotriva fluierașilor și a celor care conduc acest for, Burleanu și Vassaras. Tunurile au fost puse pe arbitrul Radu Petrescu care în percepția lui Cristescu a facut greșeli cu dedicație împotriva Științei. 

"O ţară întreagă trebuie să ştie că principalul vinovat pentru evenimentele de la sfârşitul meciului de la Ovidiu este arbitrul Radu Petrescu. Acesta este arbitrul oilor şi arbitrul de casă al ciobanului Gigi Becali. Nu ne mai păcăleşte nimeni. De câte ori am fost la un pas să trecem pe primul loc, a fost trimis să ne arbitreze acest Radu Petrescu.

Ne-a făcut praf în meciul cu Steaua atunci când a mutat henţul acela în careu. Fără ajutorul arbitrajului nu ne bătea niciodată Steaua. Acum a dus meciul spre victoria echipei lui Hagi. Meciul s-a jucat mai tare deoarece era un joc pentru primul loc, dar doar pe cei de la Viitorul îi lăsa să intre tare. Când băieţii noştri intrau şi ei mai tare, el fluiera imediat. Din acest motiv jucătorii noştri au acumulat frustrări şi au urmat evenimentele respective. Şi la evenimentele alea Petrescu era depăşit. El se grăbea să plece la duşuri, dar a avut noroc că l-au întors colegii lui", a spus Cristescu la Fanatik.

Apoi a continuat.

"Burleanu şi Vassaras trebuie să plece. Să îşi dea demisia pentru că sunt nişte incompetenţi. Trebuie să vină Gică Popescu şi Ion Crăciunescu în locul lor. Văd că Vassaras trage să o facă pe Steaua campioană.

O să aplicăm şi noi politica lui Dinamo. Ăia au ţipat şi văd că de trei meciuri totul e frumos pentru ei. Nimeni de la Dinamo nu mai are de obiectat faţă de arbitraje. Aşa merge treaba? Atunci lasă că o să ţipăm şi noi. Eu nu îl acuz pe Hagi, deoarece el şi-a urmărit interesul şi era normal să îşi apere echipa. Aşa aş fi făcut şi eu", a concluzionat oficialul oltenilor.  • Currently 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dă-i o nota! Nota curentă: 5.0
Versiunea pentru tiparire versiune print
 Share

Scrie un comentariu:


Nume:
Mesaj:

Întrebare anti-spam - cât fac unu plus unu
(scrie răspunsul cu litere):

caractere rămase.